Cautare

2846 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (3.63 secunde)
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
Politistii de frontiera au constatat in ultimele 24 de ore, in zonele de competenta - punctele de trecere si "frontiera verde" - 82 fapte ilegale (32 infractiuni si 50 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini.
Politistii de frontiera au constatat 50 fapte ilegale (15 infractiuni si 35 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini in ultimele 24 de ore, in zonele de competenta - punctele de trecere si "frontiera verde".
Politistii de frontiera au constatat in ultimele 24 de ore, in zonele de competenta - punctele de trecere si "frontiera verde" 98 fapte ilegale (19 infractiuni si 79 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini.
Intr-o statistica neoficiala, Partidul Social Democrat are cei mai multi posesori de arme de vanatoare si, in acelasi timp, vanatori impatimiti. Acestia sunt Adrian Nastase, care este si presedintele de onoare al ANVPS, Nicolae Vacaroiu, Ion Dumitru, fostul director general al Romsilva.
Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Pitesti, ca Mircea Geoana nu ii cerea in general sfatul, mentionand ca porecla pe care presedintele Senatului a primit-o de la el "a avut un fundament" Ion Iliescu a spus ca Mircea Geoana nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui sa faca.
Intins pe o suprafata de 55.000 m2, construictia lui a costat 30 de milioane de euro, capitalul fiind 100% romanesc.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara. ... Din 1962 a lucrat ca informatician la calculatorul electronic MECIPT, de la Institutul Politehnic din Timisoara, unde a realizat primele simulari de retele neuronale din Romania.
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
Prim-vicepresedintele PDL, seful diplomatiei Teodor Baconschi, a declarat, marti, ca in cazul in care va candida la alegerile parlamentare de anul viitor nu va imparti in colegiu, atat el, cat si echipa sa de campanie, produse de genul ‘mititei, bere si galeti‘, el respingand, totodata, si criticile opozitiei fata de expresia sa ‘Romania care cerseste‘.
Prim-vicepresedintele PDL, seful diplomatiei Teodor Baconschi, a declarat, marti, ca in cazul in care va candida la alegerile parlamentare de anul viitor nu va imparti in colegiu, atat el, cat si echipa sa de campanie, produse de genul ‘mititei, bere si galeti‘, el respingand, totodata, si criticile opozitiei fata de expresia sa ‘Romania care cerseste‘.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Reportajul CNN despre traficul de persoane din Romania, mai exact despre minorele vandute in strainatate si exploatate sexual nu a ramas fara urmari.
Strategia a eliminat orice duel intern pentru putere, ramane de vazut cum vor reactiona PRM-istii, odata dezmeticiti.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
google-analytics.com